Podd

Välkommen till vår podd “Teologi & Ledarskap”!

En podd om teologi och ledarskap från Livets Ords Förlag. I denna podd, som kommer ut i samband med ett nytt nummer av tidskriften “Teologi & Ledarskap”, samtalar vi om frågor som berör kristen teologi och ledarskapsfrågor.

Avsnitt

Avsnitt 3, 2023

I detta avsnitt av Teologi & Ledarskap samtalar Simon Holst och Johannes Sundin från redaktionsrådet om det senaste numret av tidskriften Teologi & Ledarskap på temat “Evangeliet lyser i alla världar”.

Avsnitt 4, 2023

I detta avsnitt av Teologi & Ledarskap samtalar Simon Ahlstrand, Olof Edsinger och Johannes Sundin från redaktionsrådet om det senaste numret av tidskriften Teologi & Ledarskap på temat “Leva och leda i livets olika faser”.

Avsnitt 1, 2023

I detta avsnitt av Teologi & Ledarskap samtalar Johannes Sundin, Christin Viklund, Olof Edsinger och Rune Borgsø från redaktionsrådet om tidigare nummer och det kommande numret av tidskriften Teologi & Ledarskap.

Avsnitt 2, 2023

I detta avsnitt av Teologi & Ledarskap samtalar Simon Holst, Christin Viklund och Olof Edsinger från redaktionsrådet om det senaste numret av tidskriften Teologi & Ledarskap på temat “Avveckla eller utveckla tron?”. Inspelat live på Nyhemsveckan.

Bonusavsnitt 1, 2023

I detta bonusavsnitt av Teologi & Ledarskap får vi lyssna till ledarskapsundervisning av Joakim Lundqvist, inspelat under Europakonferensen 2023.

Bonusavsnitt 2, 2023

I detta bonusavsnitt av Teologi & Ledarskap får vi lyssna till ledarskapsundervisning av Jonathan Stockstill, inspelat under Europakonferensen 2023.